ZOOM конференція с банківськими установами міста

 

В рамках реалізації постанови Кабінету Міністрів України спрямованої на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину Лиманський міський центр зайнятості провів конференцію з представниками банків щодо налагодження співпраці в частині обслуговування клієнтів з відкриття рахунків, проведення платежів та формування документів пов’язаних з зарахуванням допомоги по частковому безробіттю та проведення виплат найманим працівникам зазначеної допомоги. 
Наталія Грищенко начальник відділу взаємодії з роботодавцями ознайомила з умовами отримання допомоги по часткового безробіттю на період карантину та проведення виплат на карткові рахунки найманим працівникам. Було обговорено види та умови відкриття та обслуговування рахунків фізичних-осіб підприємців та найманих осіб. Презентовані банківськи продути для онлайн обслуговування клієнтів.
Учасники конференції прийшли згоди посилення співпраці між установами та Лиманським міським центром зайнятості задля підтримки суб’єктів господарювання та оперативної роботи з клієнтами. 
Працюємо для підтримки бізнесу. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner