Рятувальники провели рейд у місцях масового відпочинку людей на воді

 

Літня спека тільки починається, але вже досить велика кількість громадян надають перевагу відпочинку біля прохолодної води. Зазвичай, люди направляються до найближчого водоймища та не переймаються чи є небезпечним обране місце для купання та занурювання. Так, з початку року на водоймах області загинуло 17 людей, у тому числі 2 дитини. 
Саме тому, 9 червня рятувальники міста Лиман провели рейд на стихійних місцях купання на озері Ломоносівське. Під час заходу фахівці ДСНС ознайомили учасників бесіди зі статистикою загибелі людей на водних об’єктах, а також повідомили про складність порятунку людей на воді. Крім того, пояснили відпочиваючим, що основними причинами загибелі на водоймах, є купання в стані алкогольного сп'яніння, купання у не відведених для цього місцях та порушення елементарних правил поведінки. Також, звернули увагу батьків на постійний нагляд за дітьми під час їхнього купання, пояснювали, що небезпечно купатися поодинці та відпливати далеко від берега.
Громадянам під час рейду працівники ДСНС вручили інформаційні листівки із зазначеними правилами безпеки та закликали людей бути обережними під час відпочинку на воді!

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner