Лиманський енергоофіс YASNO з 9 червня працює за новою адресою

 

Мешканці Лиману відтепер можуть отримати консультацію з постачання електроенергії за адресою: вул. Свободи, 4-д. Відвідати оновлений енергоофіс YASNO можна лише за попередньою реєстрацією. 
Заздалегідь записатися на візит до фахівця енергоофісу для вирішення питань, пов’язаних з електропостачанням та енергоефективністю, приватні клієнти можуть за телефоном (095) 279 03 13 або написавши на електронну адресу LimEO@yasno.com.ua. У листі слід вказати тему звернення, контактні дані та обрати дату і час. 
В енергоофісі YASNO жителі Лиману можуть:  
•    замовити продукти та сервіси з енергоефективності – набори з двозонним лічильником Розумний Watt, проекти зі встановлення дахових сонячних панелей «під ключ»;
•    провести звіряння розрахунків за електроенергію, спожиту після 01.01.2019 р.; 
•    укласти / розірвати / переоформити договір на постачання електроенергії;
•    укласти договір для виробників електроенергії за «зеленим» тарифом;
•    відновити електропостачання після відключення.
Енергоофіс – це сучасний простір з цифровими рішеннями та затишною атмосферою. Після оновлення в ньому з’явилися: зона продажів товарів та послуг з енергоефективності, термінали самообслуговування для передачі показань лічильника, система електронної черги, зона експрес-обслуговування, де можна вирішити типові питання без очікування, дитячий куточок, окремі зони обслуговування приватних клієнтів та підприємств.
«Ми дбаємо про здоров’я наших клієнтів і працівників, тому під час карантину в оновленому енергоофісі діють посилені заходи безпеки: вхід тільки в масках або распіраторах; допускається не більше однієї особи на 10 м² зали; відстань між відвідувачами під час очікування зовні –  1,5 метра», – наголосив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.
Електропостачальник YASNO нагадує, що розрахуватися за електроенергію без комісії, передати показання лічильників, отримати консультації та замовити енергоефективні товари можна через Особистий кабінет, на сайті YASNO, в особистих повідомленнях Facebook-сторінки, із використанням Viber-бота Yasno-online, електронною поштою, телефоном за номерами (095/067) 65 26 000, (0629) 52 60 00. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner