з нагоди 6-ї річниці визволення нашого міста!

 

Шановні земляки! 
Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю вас з 6-ю річницею визволення нашого міста!
За кожен день, який ми проживаємо у мирі та злагоді, на вільній лиманській землі дякуємо військовослужбовцям які стали на захист нашого краю. Вони повернули до нашого міста свободу, надію на щасливе майбутнє та повноцінне життя.
За це ми висловлюємо щиру подяку військовослужбовцям Збройних Сил України, які приймали безпосередню участь у визволенні нашого міста.
Згадуючи події 6-річної давності, ми вшановуємо і світлу пам’ять того, хто віддав своє життя під час звільнення нашого міста - бійця 79-ї окремої аеромобільної бригади Юрія Власенка. Наша пам’ять ніколи не зітре спогади про червневі події 2014-го року. Болючі спогади за всіма загиблими завжди лунатимуть в наших серцях. 
Але війна триває та не знає жалю. І ми всім серцем віримо в те, що Збройні Сили України не відступляться від головної мети – відновити територіальну цілісність та повернути мир на українську землю.
Пишаємося їх відвагою. Поділяємо їх любов до рідної землі. 
Вічна слава героям, які загинули у бою та які продовжують боронити Україну від ворога. 
Зі святом визволення вас, шановні земляки!

З повагою, Лиманський міський голова Петро Цимідан
 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner