Робота мобільної групи

 

В умовах карантину, фахівці Лиманського міського центру зайнятості, продовжують надавати інформацію щодо послуг служби зайнятості, нових можливостей взаємодії з нею безпосередньо на вулицях міста.
3 червня відбувся виїзний захід, під час якого шукачі роботи та роботодавці  отримали інформацію щодо пропозицій регіонального ринку праці, професійного навчання, грантових програм для відкриття або розширення бізнесу, профорієнтаційних послуг тощо. Фахівці акцентували увагу на новітні електронні сервіси служби зайнятості, що є доступними та зручними в період карантину – інтерактивна Google - мапа вакансій, Освітній портал та Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри, Android-додатки які доступні для завантаження у Google Play за посиланням: https://bit.ly/2ExMKOz  , а також інтерактивна мапа відеорезюме шукачів роботи.
Роботодавцям була надана інформація про можливість отримати допомогу по частковому безробіттю на період карантину в разі тимчасового призупинення їх діяльності. 
Фахівці запросили бажаючих приєднуватись до онлайн вебінарів та конференцій за різними тематиками, що регулярно проводяться в Лиманському міському центрі зайнятості. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner