Підтримка бізнесу  - одне з пріоритетних завдань служби зайнятості

 

3 червня пройшов черговий вебінар на тему «Актуальні питання щодо можливості отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину» для представників малого та середнього бізнесу.
Під час заходу підприємці дізналися про послідовність дій, які необхідні для отримання фінансової допомоги. Їх поінформували щодо механізму надання допомоги по частковому безробіттю під час карантину. Присутні дізналися про перелік документів, які необхідні для отримання фінансової підтримки з боку держави, та способи їх подачі до центрів зайнятості.
Також увагу учасників звернули на те, що 29 травня набув чинності новий закон про підтримку бізнесу на час карантину № 591-ІХ. Згідно цього закону значно збільшено строки подання документів  та знято оподаткування з суми фінансової допомоги. Окрім цього, відтепер фізичні особи-підприємці, які не мають найманих працівників, теж зможуть отримати таку допомогу.
У заході взяли участь 44 підприємця. Вебінар пройшов завдяки підтримці Програми ООН з відновлення та розбудови миру, яка придбала ліцензію на використання платформи для проведення конференцій «Zoom».
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner