«Відчуй власні сили і можливості»

 

02 червня безробітні опановували навички самопрезентації під час вебінару «Мої слабкі та сильні сторони», проведеним завідувачкою сектору профорієнтації Лиманського міського центру зайнятості.
«Самому складно визначити, які недоліки є у вас, а ще складніше прийняти їх, ми не вміємо себе хвалити і тим більше критикувати. А ці навички необхідні» - зазначила фахівчиня. Щоб виглядати краще на тлі інших, важливо правильно підносити свої сильні сторони характеру. Це дуже важливо в житті, і особливо при працевлаштуванні на нову роботу.
Спікерка запропонувала розібрати ключові аспекти з підготовки до співбесіди, зрозуміти, які якості можуть допомогти або перешкодити виконувати ту чи іншу роботу.  Майбутні інтерв’юєри вчились опрацьовувати стратегію дистанційної взаємодії з потенційними роботодавцями, опановували сучасні можливості отримання конкурентних переваг для подальшого професійного зростання.
Якщо знати і використовувати свої сильні сторони збільшується енергія, з’являється бадьорість і завзяття, зростає самоповага через відчуття власної сили і можливостей.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner