Інше життя – новий підхід

 

Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями Лиманського міського центру зайнятості продовжують свою роботу з максимальним використанням дистанційних форм співпраці засобами SKYPE, ZOOM  та Viber. 
Роботодавці за допомогою інформаційно-комунікаційних засобів приймають участь у вебінарах, інформаційних семінарах, робочих зустрічах, тренінгах.
Кожного дня фахівці надають консультації щодо особливості надання соціальних послуг в період карантину, змін до Закону України «Про зайнятість населення» в частині надання допомоги по частковому безробіттю на період дії карантину та інформують про алгоритм дій, які необхідні для отримання фінансової допомоги. Також обговорюють умови отримання компенсації фактичних витрат роботодавця на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування осіб на нові робочі місця та компенсацію витрат роботодавцям на оплату праці, які працевлаштовують зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб, механізм подання вакансій та методи підбору кадрів.
Тож, ми завжди на зв’язку та працюємо для Вас у зручних форматах з економією вашого часу. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner