Карантин продовжується, а робота не зупиняється

 

01 червня завідувачка сектору профорієнтації Лиманського міського центру зайнятості в дистанційному режимі зустрілась  з особами, що перебувають на обліку у Лиманському міському відділі філії державної установи «Центр пробації» в Донецькій області.
Фахівчиня  розповіла про дистанційні умови роботи фахівців міськцентру та впроваджену низку законодавчих змін протягом карантину, які регулюють умови реєстрації та отримання допомоги по безробіттю на цей період. Вона акцентувала, що особи, які шукають роботу і не бажають обмежуватися лише реєстрацією у центрі зайнятості, також можуть отримати консультації щодо актуальних вакансій, допомогу у складанні резюме та інше. Фахівці центрів зайнятості в автоматичному режимі продовжують підбирати для безробітних підходящі вакансії, пропонують підібрану роботу та попередньо узгоджують з роботодавцями умови співбесід та подальшого працевлаштування.
І на останок,  завідувачка надала психологічні поради щодо  шляхів досягнення життєвих цілей та побудови професійної кар'єри.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner