Допомога та підтримка бізнесу продовжується

 

27 травня відбулась online-консультація підприємців з актуальних питань «Підтримка державою бізнесу під час кризи». 
Директорка Донецької обласної служби зайнятості Валентина Рибалко поінформувала учасників щодо механізму надання допомоги по частковому безробіттю під час карантину. Присутні дізналися про перелік документів, які необхідні для отримання фінансової підтримки з боку держави, та способи їх подачі до центрів зайнятості.
Також було звернено увагу на зміни у процедурі отримання допомоги, згідно яким значно збільшено строки подання документів та знято оподаткування з суми фінансової допомоги. Окрім цього, відтепер фізичні особи-підприємці, які не мають найманих працівників, теж зможуть отримати таку допомогу.  
Під час консультації кожен підприємець мав змогу задати запитання та отримати відповіді на них.  
В рамках заходу з присутніми також поспілкувалась начальниця управління розвитку підприємництва, адміністративних послуг та ринкового середовища департаменту економіки Донецької облдержадміністрації Ірина Дудуляк. Вона розповіла про зміни у Державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%» та розробку регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2021-2022 роки.
У заході взяли участь 61 представник малого та середнього бізнесу Донецької області.  
Організаторами заходу виступили представники Донецької торгово-промислової палати. Консультація відбулась в межах проєкту  «Антикризова платформа «Єднаємо бізнес Донеччини – перемагаємо кризу разом!» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки Європейського Союзу.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner