Дистанційно про важливе

 

26 травня провідний фахівець з профорієнтації Лиманського міського центру зайнятості провела вебінар з використанням Zoom за темою «Сучасні джерела пошуку роботи».
Під час активного пошуку роботи варто використовувати усі доступні ресурси -  особисті знайомства, сайти  з пошуку роботи, сучасні інтернет-ресурси. Фахівець  запропонувала учасникам заходу переглянути актуальний для сьогодення відеоролик «Можливості роботи в мережі Інтернет», створений Донецькою обласною службою зайнятості.
Також, 27 травня пройшов вебінар за допомогою Skype зв’язку, метою якого стало опанування навичок створення якісного професійного резюме. Фахівцем розкрито основні правила та розділи з яких складається резюме, акцентовано увагу на відеорезюме, дано багато кваліфікованих рекомендацій щодо його правильного написання та у разі виникнення  запитань можна скористатися відео-інструкцією у рубриці «Освітній портал Державної служби зайнятості» за посиланням https://skills.dcz.gov.ua/cour…/stvorennya-rezyume-na-sajti/
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner