Онлайн інформування роботодавців

 

Лиманський міський центр зайнятості продовжує інформаційну роботу щодо надання соціальних послуг Державною службою зайнятості роботодавцям. 26 травня у форматі ZOOM – конференції пройшов вебінар для суб’єктів малого та середнього бізнесу "Послуги роботодавцям, у т.ч. допомога по частковому безробіттю на період карантину".
На заході були презентовані онлайн-послуги у період дії карантину, зміни у законодавстві, які спрямовані на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби, зокрема щодо порядку виплати допомоги по частковому безробіттю. Роботодавців знайомили з покроковою інструкцією щодо отримання допомоги по частковому безробіттю на виконання Постанови КМУ № 306 від 22.04.2020 «Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/306-2020-%D0%BF)
У конструктивному діалозі обговорили умови надання допомоги, строки подачі документів та виплати, розміри та засоби подання документів до центру зайнятості.
Учасникам запропоновано дистанційно отримувати необхідні послуги через електронні сервіси державної служби занятості.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner