З початку 2020 року на Лиманщині сталося вже понад 40 пожеж у житловому секторі

 

Оселі громадян продовжують горіти. Кількість пожеж у житловому секторі на Лиманщині вже понад 40 випадків. Вогонь у помешканнях не лише завдає чималих матеріальних збитків людям, а й призводить, на жаль, до травмування та загибелі громадян. Також, з початку року пожежі у житловому секторі забрали життя 3 людей. 
Зокрема, 22 травня о 16:18 до ДПРЧ-69 надійшло повідомлення про горіння приватного житлового будинку по вул. Волгодонська м. Лиман. На гасіння пожежі було направлено черговий караул ДПРЧ-69. По прибуттю рятувальників на місце виклику було встановлено, що горить покрівля житлового будинку. Пожежу було локалізовано о 16:27 та ліквідовано о 16:39.
Тож, заважаючи на невтішну статистику, Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре звертається до людей з проханням дбати про належний протипожежний стан власних помешкань! Зокрема:
• не паліть у ліжку; 
• слідкуйте за станом та справністю електромережі; 
• у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо; 
• не залишайте малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяйте їм бавитися сірниками; 
• намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності. 
• подбайте про захист помешкання від грозових розрядів, адже блискавки нерідко можуть стати причиною займання. 
Пам'ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner