Естафета з нагоди святкування Олімпійського дня в режимі онлайн

 

З нагоди святкування Олімпійського дня (23 червня) Національним олімпійським комітетом України започатковано проведення у цьому році символічної естафети до Олімпійського дня в режимі онлайн.
Естафета буде проходити з 1 по 19 червня 2020 року. 
Правила участі в Естафеті Олімпійського дня-2020:
1.    Для того, щоб взяти участь в естафеті учасник повинен:
-    зняти відео (тривалість 30-40 секунд) з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів в кадрі й символічно передати предмет, який відображає ваш вид діяльності, а разом з цим передати й естафету наступному учаснику, якого треба позначити під/у відео;
або
-    зробити фотографію з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів, продемонструвавши в кадрі зображення олімпійських кілець або напис OlympicDay й передати естафету наступному учаснику, якого треба позначити в пості.
2.  У відео /або в тексті посту до фото учасник повинен звернутися до аудиторії з наступними меседжами: «Долучаюся до естафети Олімпійського дня-2020 в Україні! Розділяю олімпійські цінності! Передаю естафету…».
3. Опублікувати на своїй сторінці Фейсбук або Інстаграм пост із цим відео або фото (не сторіс!!!) з хештегом #olympicday2020ua та #olympicday
4. Щотижня серед найкращих відео та фото Національним олімпійським комітетом України будуть розіграні олімпійські подарунки. Переможці будуть обрані за допомогою програми Random.
5. Найкращі відео та фото потраплять у фінальний відеоролик естафети OlympicDay-2020 в Україні із зірками українського спорту.
*У кожного учасника естафети обов’язково повинен бути відкритий акаунт/сторінка, що дозволить адміністраторам  НОК України побачити пост та у разі виграшу зв’язатися з переможцем.

Долучайтеся до естафети Олімпійського дня-2020, розділяйте олімпійські цінності та вигравайте олімпійські подарунки!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner