Засідання консалтингового простору

 

В рамках функціонування центру розвитку підприємництва 21 травня в Лиманському  міському центрі зайнятості відбувся вебінар "Планування власної справи" для осіб що перебувають на обліку в службі зайнятості .
«Шлях до успішного бізнесу – складний і тернистий. Багато підприємців - початківців на власному досвіді знають, що відкриття своєї справи вимагає не тільки стартового капіталу, але і наявності знань в сфері бізнесу»- розпачала захід завідувачка сектору профорієнтації. В ході заходу присутні за допомогою фахівчині розглядали питання планування підприємницької діяльності, адже розроблення бізнес плану є важливим етапом аналізу власної спроможності до здійснення підприємницької діяльності. Особливу зацікавленість у них викликала можливість проходження профдіагностичного тестування на Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри державної служби зайнятості задля визначення здібностей, необхідних для сучасного підприємця. 
Фахівець міськцентру  наочно продемонструвала роботу он-лайн додатка до Android «Центр розвитку підприємництва» та запропонувала бажаючим завантажити його на свої смартфони, адже цей безкоштовний додаток може бути корисним в питаннях розвитку своєї бізнес ідеї.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner