Як шукати і знайти роботу

 

Сьогодні, 21.05.2020 провідний фахівець з профорієнтації Лиманського міського центру зайнятості провела вебінар «Сучасні джерела пошуку роботи» для осіб, які зареєструвалися як безробітні.
«Кар`єра в умовах ринку праці – це не що інше, як успішний продаж своєї робочої сили. Досягти успіху Вам допоможе знання кон`юнктури ринку, його законів і методів роботи на ньому. Одним із найважливіших аспектів під час пошуку роботи є знання сучасних джерел вакансій та вміння правильно їх використовувати» -  зазначила спеціаліст.  Коли ви шукаєте нову роботу, варто використовувати усі доступні ресурси: особисті знайомства, рекомендації, сайти з пошуку роботи… Сучасні інтернет, мобільні та інші технології дають додатковий ресурс, який робить процес працевлаштування більш ефективним, простим та зручним. Перевага, зокрема, в тому, що сучасні технології дозволяють шукати роботу без меж – як у своєму місті чи країні, так і, наприклад, за кордоном, а також охоплювати більшу кількість джерел інформації.
Після жвавої дискусії учасники вебінару переглянули фільм створений  фахівцями Донецької обласної служби зайнятості «Робота в інтернеті», ознайомились з переліком курсів на «Освітньому порталі ДСЗ»(https://skills.dcz.gov.ua/) та отримали безліч корисних порад.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner