Інформація проведених відвідувань закладів торгівлі та побутового обслуговування щодо додержання обмежувальних заходів протиепідемічного характеру на території Лиманської ОТГ

 

Протягом 14-21 травня 2020 року моніторинговою комісією в складі спеціалістів виконавчого комітету Лиманської міської ради, Лиманського міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області, представників Лиманського відділення поліції Слов’янського відділу поліції ВП ГУНП в Донецькій області; проведене відвідування 61 закладів торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення  м. Лиман, в т.ч. :
- 43  заклади торгівлі
- 9  закладів побутового обслуговування (перукарні, салони краси)
- 9 закладів громадського харчування 
щодо додержання обмежувальних заходів протиепідемічного режиму, наявності засобів індивідуального захисту персоналу (масок, разових рукавичок. окулярів), дезінфекційних засобів, роботу персоналу в масках та разових рукавичках, окулярах або захисних екранах, одночасного перебування покупців в торговельному залі, приміщенні перукарні чи салоні краси, врегулювання відстані між відвідувачами в закладах громадського харчування, проведення вологого прибирання та дезінфекції приміщень та обладнання, тощо.
Моніторинговою групою проведена роз’яснювальна робота серед підприємців, продавців, покупців та клієнтів закладів торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування щодо важливості додержання вимог протиепідемічних заходів на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner