Обстеження закладів торгівлі та побутового обслуговування на території Лиманської ОТГ

 

Інформація з обстеження закладів торгівлі та побутового обслуговування щодо додержання обмежувальних заходів протиепідемічного характеру на території Лиманської ОТГ.
Протягом 14-15 травня 2020 року моніторинговою групою в складі спеціалістів виконавчого комітету Лиманської міської ради, Лиманського міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області, представників Лиманського відділення поліції Слов’янського відділу поліції ВП ГУНП в Донецькій області, проведене відвідування 50 закладів торгівлі та побутового обслуговування населення  м. Лиман, в т.ч. :
- 43  заклади торгівлі
- 7  закладів побутового обслуговування (перукарні, салони краси)
- ринок «Південний»
щодо додержання обмежувальних заходів протиепідемічного режиму, наявності засобів індивідуального захисту персоналу (масок, разових рукавичок), дезінфекційних засобів, роботи персоналу в масках та разових рукавичках, одночасного перебування покупців в торговельному залі, врегулювання відстані між покупцями з нанесенням спеціальних позначок, тощо.
Моніторинговою групою проведена роз’яснювальна робота серед підприємців, продавців, покупців та клієнтів закладів торгівлі та побутового обслуговування щодо важливості додержання вимог протиепідемічних заходів на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner