З початку 2020 року на пожежах на Донеччині загинули 62 людини

 

З початком пожежонебезпечного періоду збільшилася кількість пожеж у природних екосистемах. Разом з тим, помешкання громадян також продовжують горіти. Більш того, вогонь руйнує не лише будинки та квартири, а й забирає життя.
На території Лиманщини з початку року зареєстровано 82 пожежі, внаслідок яких загинуло 3 людини. Протягом минулої доби на території Лиманської ОТГ виникло 2 пожежі.
Вчора, 12 травня о 02:14 до ДПРЧ-69 надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в м. Лиман. На гасіння пожежі одразу виїхали рятувальники ДПРЧ-69 та МПРК м. Лиман КЗ “Лиманський центр безпеки громадян”. По прибуттю на місце виклику було встановлено, що горить прибудова до будинку. Пожежу було ліквідовано о 03:00.
Також, 12 травня о 10:33 до ДПРЧ-69 надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в м. Лиман. На гасіння пожежі було направлено черговий караул ДПРЧ-69. По прибуттю рятувальників на місце виклику було встановлено, що горить покрівля житлового будинку. Пожежу було ліквідовано о 11:06, вогнем було знищено покрівлю, а також пошкоджено стіни.
З початку року на Донеччині вогонь забрав життя вже 62 громадян.
Тож, заважаючи на вкрай невтішну та трагічну статистику, рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки. 

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України    у Донецькій області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner