Новим керівником поліції Лиману став Ігор Угнівенко

 

Наказом ГУНП в Донецькій області майор поліції Угнівенко призначений т.в.о. начальника Лиманського відділення поліції. Раніше він обіймав посаду начальника Нікольського відділення Волноваського відділу поліції.
Нового керівника поліції Лиману представив особовому складу начальник Слов’янського ВП Станіслав Загурський. Він зазначив, що майор поліції Угнівенко має великий досвід роботи на керівних посадах, добре знає цей підрозділ, тому із особовим складом здатний вирішувати будь-які поставлені перед ним завдання.
В органах внутрішніх справ Ігор Угнівенко працює з 2001 року. Починав свою службу з посади слідчого Краснолиманського міського відділу міліції, а з часом очолив слідчий відділ підрозділу.
Ігор Угнівенко висловив упевненість, що разом з підлеглими ретельно працюватиме над охороною правопорядку на території міста та району.
На заході також були присутні представники міської влади та прокуратури.
Голова Лиманської міської ради Петро Цимідан зазначив, що місцева поліція завжди належним чином забезпечувала спокій місцевих мешканців та висловив впевненість у плідній співпраці в майбутньому.  

Слов'янський відділ поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner