Онлайн життя на карантині

 

28.04.2020 фахівцями  Лиманського міського центру зайнятості було проведено два різних вебінари для пошукачів роботи за допомогою Skype. 
Завідувачка сектору профорієнтації готувала безробітних до майбутніх співбесід з роботодавцями.  Вони навчалися  презентувати себе , вміло демонструючи свої позитивні та негативні якості.
Начальник відділу надання соціальних послуг провела профінформаційний  вебінар в ході якого безробітні дізналися про умови обслуговування клієнтів служби зайнятості у період карантину. Клієнтам служби зайнятості  були презентовані електронні сервіси державної служби зайнятості та надані детальні роз’яснення щодо їх використання. Особливу увагу було приділено «Електронному кабінету пошукача роботи», користувач якого має змогу створити власне резюме, здійснити підбір роботи. Крім того, зареєстрований власник кабінету може переглянути дані про заплановані та фактичні відвідування служби зайнятості, дізнатися про заходи, що будуть проводитися, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю     
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner