Лиманські поліцейські виявили тіло чоловіка, якого вбила та закопала в землю співмешканка

 

Два тижні жінка приховувала вбивство батька своїх дітей, у той час як його труп знаходився в кількох десятках метрів від будинку. Наразі їй загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.
Як встановило слідство, вбивство 34-річного мешканця с. Дробішеве сталось увечері 7 квітня. Під час побутової сварки чоловік повернувся до співмешканки спиною та отримав два удари ножем, які стали смертельними.
Щоб приховати скоєне, жінка сховала тіло у сараї, а вночі перетягнула на територію сусіднього закинутого домоволодіння та закопала. 
З наступного ранку зловмисниця розповідала знайомим, що батька двох молодших дітей (усього їх у неї було четверо) вона просто "вигнала" з домівки. Із часом долею зниклого чоловіка цікавилось все більше односільчан, а з ними - і дільничний поліцейський. 
За два тижні 32-річна жінка зізналась правоохоронцям у вбивстві та показала місце поховання тіла. З її житла був вилучений та направлений на експертизу кухонний ніж.
Наразі  Лиманським відділенням поліції проводиться досудове розслідування за ст. 115 ч.1 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Слов'янський відділ поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner