Про забезпечення осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації на період карантину

 

Управління соціального захисту населення повідомляє, що відповідно до затверджених заходів щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19,спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (постанова КМУ №211 від 11.03.2020р) дозволено роботу суб’єктів господарювання щодо виготовлення та реалізації технічних засобів реабілітації, що дає змогу забезпечувати осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення необхідними засобами реабілітації.
В умовах КАРАНТИНУ спеціалісти управління здійснюють прийом документів та взяття на облік осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших осіб для забезпечення їх засобами реабілітації засобами поштового зв’язку (без особистого звернення громадян).
Прийом договорів на виготовлення та забезпечення ТЗР від підприємств, а також актів виконаних робіт буде здійснюватись в електронному вигляді за допомогою кваліфікаційного електронного підпису на електронну пошту.
Каталог технічних та інших засобів реабілітації, перелік підприємств на виготовлення, постачання ремонт та технічне обслуговування ТЗР розміщене за посиленням https://www.msp.gov.ua.- сайт Міністерства соціальної політики на якому знаходиться електронний каталог.
Формування особових справ, оформлення документів та інших підстав буде проводитись без звернення громадян до управління соцзахисту.
Телефон  спеціаліста з питань забезпечення засобами реабілітації: тел. 4-25-93.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner