Увечері в Лимані стались два угони. Поліція попереджає автолюбителів про необхідність збереження свого майна.

 

Автомобілі ВАЗ 2107 було викрадено від домоволодінь власників, які залишили їх на вулиці. Наразі автомобілі знайдено. Правоохоронці встановлюють підозрюваних.

До Лиманського відділення поліції надійшли заяви від мешканців міста 1982 та 1988 року народження про те, що невідомими особами були угнано їх автомобілі - однакової марки "ВАЗ 2107".

Обидві машини були з вечора залишені власниками на вулиці біля домоволодінь.

За даними інформаціями були відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу Україна "Незаконне заволодіння транспортним засобом".

Отримавши прикмети зниклих "Жигулів", правоохоронці приступили до їх розшуку. Покинуті автомобілі зі слідами злому було знайдено вранці (в одному з випадків - після дзвінку до поліції від небайдужого мешканця міста). Зараз проводиться робота із встановлення осіб, причетних до злочину.

 Поліція Слов'янська і Лиману просить громадян бути уважними до свого майна, а випадкових свідків кримінальних подій - проявляти пильність та телефонувати за номером "102".

Власникам автомобілів слід пам'ятати: щоб не стати жертвою злочину, необхідно проявляти пильність - обладнати транспортний засіб сигналізацією та надійними замками, не залишати його у неосвітленому місці та на вулиці - без можливості постійного нагляду.


Слов'янський відділ поліції
Донецької області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner