Інформація Донецького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів

 

Донецьке обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів є державною установою, яка реалізує державну політику щодо соціальної захищеності осіб з інвалідністю на території Донецької області шляхом надання безповоротної фінансової допомоги за наступними напрямками:
передплата одного друкованого періодичного видання на рік на одну особу з інвалідністю І-ІІ групи (її сім’ю);
оплата протезно-ортопедичним підприємствам вартості технічних засобів реабілітації для осіб з інвалідністю всіх груп(протезно-ортопедичних виробів підвищеної складності);
оплата вартості навчання осіб з інвалідністю та перекваліфікації в Україні у навчальних закладах, центрах професійної реабілітації осіб з інвалідністю для здобуття професії (спеціальності).
Роботодавці на території області також мають можливість отримати повторну та безповоротну фінансову допомогу за рахунок бюджетних коштів.
З питань, пов’язаних з отриманням фінансової допомоги, просимо звертатися за телефоном (067) 918 80 95 або на електрону адресу: donetsk@ispf.gov.ua, а також за місцем розташування відділення Фонду: пр. Миру, буд.68, м. Маріуполь, 87555.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner