Підтримуй нашу ініціативу! Долучайся до боротьби з короновірусом!

 

Українські громади - міста, селища, села, ОТГ - активно долучилися до протидії поширенню коронавірусу. Не залишилися осторонь і Лиманський міський ЦСССДМ та громадська організація «Лиманський інститут проблем сім’ї та молоді (ЛІПСтМ)».
Завдяки плідній співпраці та фінансовій  підтримці з боку БО «БФ «Краматорськ Карітас» в рамках проекту: «Створення соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громадян, які постраждали внаслідок конфлікту в. Україні»  членами громадської організації було придбано матеріал (медична марля) та залучені дві представниці громади із числа внутрішньо переміщених осіб, які згідно цивільно-правового договору протягом місяця будуть шити захисні маски для тих, хто перебуває у постійному прямому контакті з людьми, а саме: соціальні працівники, правоохоронці, працівники бек та фронт-офісів.  
Долучайтеся до нашого прикладу, прикладу того, як по власній ініціативі можливо підтримати тих, хто сьогодні бореться з коронавірусом та живе  поруч з можливою небезпекою.
Засновники інституту дякують усім небайдужим представникам благодійних фондів, які відгукуються на нашу ініціативу та долучаються до закупівлі матеріалів, пошиву засобів захисту, скеровують фінансову допомогу задля того, аби подолати епідемію.
Якщо представники громади мають бажання допомогти в придбанні матеріалу для виготовлення масок для осіб, які цього потребують, просимо  звертатися до Лиманського міського ЦСССДМ та громадської організації  «ЛІПСтМ» за телефонами (099)754 69 90; (095)896 72 69. Будемо дуже вдячні за співпрацю.
Скільки триватиме наша боротьба з цим вірусом складно спрогнозувати! Кожен з нас може стати в нагоді, просто залишившись вдома, а умільці шиття можуть зробити і самі передати захисні маски нужденним.

Директор Лиманського міського центру соціальних служб, Голова правління ГО Лиманський інститут проблем сім’ї а молоді Андрій СЛЄПЦОВ
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner