Виконавчий комітет Лиманської міської ради повідомляє, що станом на 02.04.2020 на території Лиманської об’єднаної територіальної громади

 

І. За повідомленням Лиманської районної філії Державної установи “Донецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України” на території Лиманської громади всі підозри на інфікування  короновірусною інфекцією COVID-19 не підтвердилися.
ІІ. За повідомленням Комунального некомерційного підприємства Лиманська центральна районна лікарня», згідно розпорядження департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації за рахунок централізованої поставки з аптеки № 302 м. Краматорська було отримано 50 шт. експрес-тестів для визначення захворювання на коронавірус COVID-19.
ІІІ. Щоденно на території Лиманської ОТГ проводиться:
1. дезінфекція зупинок громадського транспорту у кількості 28 одиниць;
2. санітарна обробка салонів автобусів комунального підприємства “Лиманська СЄЗ”;
3. обробка 12 ліфтів у багатоквартирних житлових будинках;
4. Лиманським Центром безпеки громадян - дезактивація об’єктів Лиманської ОТГ (державні установи та місця найбільшого скупчення людей).
ІV. Продовжується робота щодо дезінфекції:
1. під’їздів у багатоквартирних житлових будинках (оброблені за добу під’їзди у 40 будинках);
2. дитячих майданчиків (оброблено за добу 47 одиниць);
3. оброблено тротуарів по вулицям Незалежності, Пушкіна м. Лиман - 8700 метрів квадратних, автомобільних доріг - 7.7 кілометрів (вулиці Слобожанська, Свободи)
Більш детальна інформація про коронавірус на території ОТГ за посиланням

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner