Рятувальники Лиманщини долучились до комплексу заходів щодо запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції

 

З метою запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції на території Лиманщини штабом з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Лиманської міської ради було прийнято рішення щодо проведення дезінфекції об’єктів Лиманської об’єднаної територіальної громади. 21-й Державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України у Донецькій області, як складова частина Лиманської ОТГ, разом з комунальними службами міста долучилась до проведення дезінфекції місць масового скупчення людей.
Так, 26 березня рятувальники 21-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області у спеціальних захисних костюмах, за допомогою переносних розпилювачів здійснили дезінфекцію під’їздів багатоповерхових житлових будинків мікрорайону «Заводський». 27 березня рятувальниками було продезінфіковано під’їзди багатоквартирних житлових будинків мікрорайону «Центральний».
Водночас, з метою посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню коронавірусною інфекцією, вулицями міста забезпечено курсування автомобілів оперативно-рятувальної служби, обладнаних гучномовними пристроями. У взаємодії із місцевими органами виконавчої влади інформування людей здійснюється також через засоби масової інформації та системи централізованого оповіщення цивільного захисту.
Шановні громадяни!
Задля подальшого запобігання поширенню вірусних інфекцій серед населення Служба порятунку закликає вас дотримуватись карантинних та противірусних заходів й надалі свідомо ставитися до власної безпеки, не нехтуючи застереженнями.
 

Більш детальна інформація про коронавірус на території ОТГ за посиланням

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner