Гендерна рівність

 

13 березня до Лиманського міського центру зайнятості  завітали  представниці Лиманського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та громадської  організації «Лиманський інститут проблем сім’ї та молоді»   провівши захід для фахівців центру зайнятості на тему : «Гендерне насильство в Україні».
«Гендерне насильство – проблема, яка споконвіку присутня в будь-якому суспільстві» - розпочинаючи захід зазначила представниця ГО «ЛІПСМ» Ірина. Присутнім було доведено поняття гендеру та гендерні особливості особистості. «Жінки в Україні мають рівні можливості з чоловіками, було б бажання і здібності їх втілити – така думка є доволі поширеною. Втім хибною, наголошують експерти і доводить статистика»- наголосила фахівець ЛМ ЦСССДМ.
Присутніми була розглянута проблема домашнього насильства, яка є досить  масштабною в Україні та перебуває переважно «в тіні».  Фахівці розповіли про наявні послуги своїх організацій і алгоритму дій у випадках насильства. Також фахівчиня  ЛМ ЦСССДМ в повному обсязі надала інформацію про умови здійснення патронату над дитиною.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner