Тренінг з основ організації та розвитку бізнесу

 

На базі Лиманського міського центру зайнятості продовжуються тренінги за участю бізнес-тренера від проекту USAID міжнародної технічної допомоги "Економічної підтримки Східної України", Юрія Тупікало. Минулого тижня відбувся тренінг «Основи організації та розвитку бізнесу. Методи креативного рішення проблем.» 
В ході тренінгу методом експрес-аналізу присутні виявляли ефективність обраного виду підприємництва, шукали можливості оптимізації бізнесу та зниження витрат. За допомогою вправ учасники вчились мікро-менеджменту та методам формування професійної команди, адже професійне співробітництво є важливим чинником підвищення успіху в бізнесі.
Одним із питань заходу був розгляд діючого гранту на підтримку малих та середніх підприємств (МСП), якими володіють та керують жінки, що бажають розширити свій бізнес. Присутні змогли детально ознайомитись з інформацією про грант, критеріями прийнятності та умовами участі в програмі.
Такі бізнес-тренінги спрямовані на підтримку вже діючих малих та середніх підприємців та осіб, які тільки планують започаткувати власну справу.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner