До уваги сільгосптоваровиробників!

 

З метою запобігання протиправного поглинання та захоплення підприємств в аграрному секторі, а також вирішення проблемних питань які виникають під час захисту майнових прав власників та орендарів земельних ділянок в агропромисловому комплексі Донецької області, розпорядженням голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 11.08.2017 № 922 «Про створення оперативного штабу реагування на спроби рейдерських захоплень землі та зібраного врожаю на території Донецької області» (із змінами) утворено оперативний штаб реагування на спроби рейдерських захоплень землі та зібраного врожаю на території Донецької області.
Координацію дій щодо виконання зазначеного розпорядження покладено на департамент агропромислового комплексу та розвитку сільських територій облдержадміністрації (84313, м. Краматорськ, б-р Машинобудівників, 20, e-mail: apr.d@dn.gov.ua, тел.: 06264-20-120, 06264-20-121).
Про всі спроби рейдерських захоплень землі та зібраного врожаю необхідно невідкладно інформувати Оперативний штаб та департамент агропромислового комплексу та розвитку сільських територій облдержадміністрації, а також територіальні органи Головного управління Національної поліції Донецької області (номер телефону екстреної служби «102» - поліція) та прокуратуру Донецької області.
Також інформуємо, що Управління поліції охорони в Донецькій області (вул. Італійська, 84, м. Маріуполь, 87515, тел.: (0629) 58-70-31, e-mail: donetska@guard.np.gov.ua) має можливість запропонувати послуги фізичної, технічної охорони, а також супроводження вантажів підрозділами поліції охорони Управління поліції охорони в Донецькій області.

Управління агропромислового розвитку Лиманської міської ради

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner