Форум ділових можливостей в Білорусі

 

Посольство України в Республіці Білорусь спільно з Торгово-промисловою палатою України та Білоруською торгово-промисловою палатою організовують проведення 01-02 квітня 2020 року в м. Мінськ  “Форуму ділових можливостей “Україна-Білорусь 2020”.
Мета заходу — ознайомлення представників українського малого та середнього бізнесу з особливостями виходу та роботи на білоруському ринку, практичним досвідом роботи українських компаній та бізнесменів в Республіці Білорусь, розширення ділових контактів українського малого та середнього бізнесу в Республіці Білорусь.
Заплановане проведення пленарного засідання, ділових переговорів з білоруською стороною, а також відвідування компаній, в тому числі спільного українсько-білоруського підприємства-резидента Вільної економічної зони “Мінськ”.
До перспективних напрямів українсько-білоруського ділового співробітництва належить харчова та переробна промисловість, транспорт, будівництво, агропромисловий комплекс, ІТ-технології, туризм.
Формування делегації бізнесових кіл та забезпечення участі в заході здійснює Торгово-промислова палата України. Реєстрація участі представниківбізнесу у Форумі відбуватиметься  до 05 березня 2020 року.
Опис заходу, умови участі та контактні дані організаторів доступні за посиланням на сайті ТПП України- www.ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/forum-dilovikh-mozhlivostei-ukrayina-bilorus-2020/
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner