Лиманський міський центр зайнятості інформує

На початку 2017 року до Лиманського міського центру зайнятості звернувся Андрій Войтенко. На момент звернення він вагався, який вид діяльності йому обрати. Тому фахівці запропонували йому відвідати інформаційно-консультаційні семінари, на яких  фахівці розповіли про можливість отримати одноразову допомогу по безробіттю для відкриття власної справи, законодавчі акти та інші документи, якими регулюється провадження власної справи, різноманітні тонкощі та нюанси, з якими може зіткнутися новоспечений підприємець. Це наштовхнуло його на думку, що врешті решт треба діяти, а не чекати!
Звернувшись до фахівців Лиманського центру зайнятості, Андрій Войтенко заявив про своє бажання відкрити приватне підприємство. Дослідивши економічні показники та попит на ринку виробництва Лиманського району, майбутній підприємець зупинився на виробництві тротуарної плитки. Це стало відправним пунктом у підготовці майбутнього бізнесмена.
Для початку Андрій пройшов курси з основ підприємницької діяльності у Донецькому центрі професійно-технічної освіти ДСЗ. Це дозволило йому підготувати перспективний бізнес-план, де в нагоді стали знання економіста. Надалі послідував захист цього плану перед конкурсною комісією, результатом чого є ухвала бізнес-ідеї.
На теперішній момент Андрій Войтенко веде свою власну справу з виробництва та реалізації якісної тротуарної плитки. Побажаємо йому успіху!

Директор Т.А.Єрьоменко

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner