Брифінг на тему: «Приоритетні завдання та напрямки діяльності державної служби зайнятості в 2020 році»

 

13 лютого 2020 року у приміщенні Лиманського міського центру зайнятості відбувся Брифінг на тему: «Приоритетні завдання та напрямки діяльності  державної служби зайнятості в 2020 році». На захід були запрошені журналісти редакцій газет «Зоря», «Магістраль» та «Лиманська сторона».
Розпочавши захід, директор міського центру зайнятості Тетяна Єрьоменко,  ознайомила присутніх  з результатами роботи у 2019 році.
«Пріоритет  в роботі Лиманського міського центру зайнятості  на 2020 рік – це переформатування підходу  в наданні соціальних послуг засобами сучасних електронних сервісів, з подальшим розвитком інституту кар’єрного радника, консультанта роботодавця та індивідуальним супроводом безробітних до й після вирішення питання працевлаштування» - зазначила директорка.
Серед сучасних форм планування кар’єри та самопрезентації, особливе місце посідає новітня технологія пошуку роботи - портфоліо кар’єрного просування з відео резюме ,яке дозволяє роботодавцю легко переглянути рівень підготовки і весь спектр умінь і здібностей кандидата і створює умови для прийняття оптимального кадрового рішення.
Особливу увагу  присутніх було звернено на запровадження в роботу державної служби зайнятості  різноманітних електронних сервісів, що дозволяють більш оперативно реагувати на виклики сучасного ринку праці, в тому числі найскорішого підбору кваліфікованих кадрів для роботодавців, а для пошукачів – роботи.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner