Консультант роботодавця, це клієнторієнтованість!

 

Другим етапом стратегічного розвитку сервісів державної служби зайнятості - впровадження «Інституту «Консультант роботодавця», який полягає у розробці комплексного підходу до вирішення завдань побудови взаємовідносин Служби зайнятості з роботодавцями на основі сучасних тенденцій на ринку праці.
В рамках впровадження в роботу концепції Інституту 7 лютого в Лиманському міському центрі зайнятості відбувся семінар для працівників усіх відділів. Новацію презентувала начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Грищенко, яка зазначила мету та завдання комплексного підходу до задоволення потреб клієнтів, пошуку нестандартних форм співпраці з роботодавцями та посилення взаємодії між спеціалістами у центрі. 
Досягнення зазначених цілей можливе завдяки переорієнтації усіх фахівців служби зайнятості з формальної реалізації своїх функцій на якісне обслуговування кожного клієнта, задоволення їх індивідуальних потреб із застосуванням кейс-менджменту. Як наслідок – побудова ефективної взаємодії ДСЗ з роботодавцями та особами, які шукають роботу, доведення переваг співпраці зі Службою.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner