Соціальне підприємництво

 

05 лютого в Лиманському міському центрі зайнятості відбувся тренінг щодо бізнес планування.  До участі був запрошений  бізнес тренер від Проекту міжнародної технічної допомоги «Економічна підтримка Східної України». USAID- Юрій Тупікало.
Більшість присутніх на тренінгу цього разу були вже діючі підприємці, яких зацікавила тематика заходу «Соціальне підприємництво». Хто такі соціальні підприємці і чим вони займаються? Чи сприяє їхній діяльності правове поле? Які перешкоди стоять на їхньому шляху та чи маємо в Україні вже цікаві та успішні кейси? Чи можна займатися соціальним підприємництвом громадським організаціям? Ці та ще багато інших питань цікавило підприємців.
Тренер відповів на всі питання, докладно ознайомивши присутніх з концепцією соціального підприємництва, зазначивши, що це працюючий бізнес, який першочергово орієнтований на вирішення конкретної соціальної проблеми.
Спікер тренінгу дав слухачам розуміння категорії «соціальне підприємництво» та окреслив його відмінності від інших типів організацій. Допоміг оволодіти інструментами генерації бізнес-ідей та аналізом наявних можливостей, ознайомив з наявними фінансовими можливостями в Україні для соціальних підприємств. Не оминули увагою присутні і реформу в системі надання соціальних послуг.
На завершення тренер побажав кожному нової, прогресивної бізнес-ідеї, яка буде підтримана громадськістю та вплине на кращі зміни суспільства.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner