Знову кращі! Митці громади перемагають на обласному фестивалі вертепів та колядників!


11.01.2020 на території м. Святогорськ відбувся обласний захід - культурно-мистецька акція “Різдвяний передзвін” - фестиваль вертепів та колядників, який об’єднав двадцять сім колективів з різних міст, районів та ОТГ нашої області.
За традицією фестиваль відкрився яскравою ходою. Учасники заходу з різдвяними зірками пройшли площею, навпроти величних споруд Святогорської лаври, після чого розпочався великий концерт у виконанні творчих колективів з різних куточків як Донеччини, так і Харківщини. Зі сцени лунали різноманітні виступи автентичних та сучасних українських колядок та щедрівок. Поряд зі сценою розташувався ярмарок з різноманітними виробами ручної роботи.
Майстри ужитково-декоративного мистецтва Лиманщини вже вкотре гідно представили нашу громаду на фестивалі, зібравши перші і призові місця в усіх номінаціях конкурсу. Так, цьогоріч скарбничка перемог громади поповнилась І-ми місцями у номінаціях “Сяйво Різдвяних зірок” і “Різдвяний вертеп”, другим місцем у номінації “Різдвяний стіл”  і третіми місцями у номінаціях “Різдвяний дідух” та “Смачна кутя”.  
Розважав гостей заходу на головній сцені “Різдвяного передзвону” народний вокальний самодіяльний колектив “Червона калина” ЦКД с-ща Ставки (кер. Пелипенко Т.О).

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner