Протягом року слов'янські поліцейські розшукали 132 громадян

 

Правоохоронці встановили місцезнаходження 83 осіб, які переховувалися від слідства та суду і 49 громадян, що зникли безвісти.
Не розшуканими залишаються 470 чоловік, з них 383, які ухиляються від покарання,  за скоєння кримінальних правопорушень: крадіжок, шахрайств, незаконного заволодіння автомототранспорту та багато ін. Також в цьому списку люди, які пропали на непідконтрольної території Україні. Поліція не полишає пошуків, скільки б років не минуло з моменту пропажі людини.
Майже щодня до правоохоронців звертаються громадяни, які просять розшукати їх рідних чи знайомих, з якими вони втратили зв’язок. Серед зниклих - різні вікові категорії. Більше 90 % - це, як правило, зниклі дорослі, які схильні до вживання алкогольних напоїв, підлітки - любителі погуляти у кампанії, не повідомивши про це батькам.
В минулому році поліцейські розшукали 33 дітей, які самовільно залишили домівку чи інтернат. Майже всі вони були знайдені впродовж доби.
Впродовж 2019 року поліцейські затримали 83 осіб, які розшукувалися за скоєння злочинів. Деякі розшукувані зловмисники переховувалися від правосуддя по кілька років.
З 2014 року поліція Донецької області проводить роботу з розшуку зниклих без вісті й на тимчасово окупованій території регіону, зокрема, за Слов'янським відділом поліції «закріплена» Горлівка.

Слов'янський відділ поліції
Донецької області   

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner