26 грудня 2019 року в департаменті агропромислового розвитку і земельних відносин Донецької облдержадміністрації відбулася селекторна нарада

 

з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та обласними державними адміністраціями, на якій була присутня і делегація Лиманської об’єднаної територіальної громади.
Участь у заході також взяли директор департаменту агропромислового розвитку і земельних відносин облдержадміністрації Артем Чаган, працівники департаменту, керівники ОТГ області та начальники управлінь  і відділів агропромислового розвитку райдержадміністрацій і громад.
Під час селекторної наради обговорювалися питання щодо стану проходження земельної реформи в Україні та проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» (реєстраційний номер 2178-10 від 10.10.2019).
Слід зазначити, що аналогічна нарада 20 листопада 2019 року вже проводилася керівництвом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Відділ агропромислового розвитку Лиманської міської ради
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner