Діти-сироти громади продовжують отримувати житло у власність!

 

На цьому тижні відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Лиманської міської ради, на якому два житлових ордери знайшли своїх власників.
Добра традиція вкоренилась у Лимані: разом із Донецькою облдержадміністрацією, за системою “50 на 50”, наша громада вкотре, а саме третій рік поспіль, купує житло для дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування. 
Зворушлива та очікувана подія відбулась у сесійній залі міської ради за участі секретаря міської ради Тетяни Каракуц: вона вручила ордери на нове житло, омріяні ключі від самих квартир, підкріпивши все це щирими побажаннями здоров’я новим власникам, аби у кожній оселі громади панували мир та злагода. 
Треба зазначити, що керівництво міської ради вимогливо ставиться до придбання житла. Комісії, під головуваннями першого заступника міського голови Юрія Драча та заступника міського голови Олени Муравльової, особисто відвідують кожен варіант та проводять обстеження, турбуючись, аби новий власник отримав житло з ремонтом та базовим набором меблів. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner