Лиманське відділення поліції

 

У світле свято поліцейські Лиманського відділення поліціїзавітали в гості до діточок Центру соціально – психологічної реабілітації дітей м. Лиман
Пора зимових свят по-своєму чарівна для кожної дитини. І розпочинається вона саме у День Святого Миколая, коли діти чекають здійснення своїх мрій.
День святого Миколая прийнято вважати дитячим святом, коли близькі радують малечу подарунками, або якимись добрими вчинками. Найбільше цих днів чекають дітки із складною долею, адже вони, як ніхто інший вірять у диво і мріють отримати довгоочікувані подарунки.
Вже тривалий час правоохоронці Лиманського відділення поліції часті гості в центрі соціальної реабілітації дітей. Майже всі вихованці центу зустрічають поліцейських міцними обіймами та щирими посмішками.
Цьогоріч на святі у дітей побував начальник Лиманського відділення поліції Олександр Безщасний з старшим інспектором ювенальної превенції Андрієм Балицьким та головою ради ветеранів МВС міста Лиман Олександром Кабацьким.
Під час зустрічі вихованці центру порадували своїх гостей спеціально підготовленим для них святковим концертом. Діти із задоволенням співали пісні, читали вірші та по акторські виконували кумедні сценки.
Знаючи про те, що Святий Миколай завжди приносить подарунки, малеча з нетерпінням чекала кульмінаційного моменту свята. І ось, коли вже всі слова вітання та подяки були сказані, Олександр Безщасний , як і годиться «Миколайчику», привітав діточок зі святом солодощами. Кожній дитинці були сказані теплі слова та презентовані подарунки.
Взагалі день Святого Миколая в центрі соціально- психологічної реабілітації дітей пройшов під яскравим і добрим знаком уваги до дитини. Адже він дарує віру у здійсненні найзаповітніших мрій та вселяє у дитячі душі світлі почуття.
 

 

Дільничний офіцер поліції розповів мешканцям смт. Ямпіль про виконану роботу
З метою більшого наближення до населення дільничними офіцерами поліції Лиману продовжуються заходи щодо звітування перед громадою про проведену роботу на території їх обслуговування.
Лейтенант поліції Дмитро Мазуров розповів присутнім про проведену ним роботу за 11 місяців 2019 року на території обслуговування своєї дільниці, навів статистичні дані вчинених злочинів, розповів про профілактичну роботу та адміністративні правопорушення.
Крім того, правоохоронець розповів місцевим мешканцям про найпоширеніші види шахрайства, жертвами яких, останнім часом стає все більше і більше людей. Дільничний офіцер зауважив, як треба поводитись при спілкуванні із підозрілими співрозмовниками та куди одразу повідомляти.
Також, були визначені проблемні питання, які негативно впливають на стан злочинності. Дільничний офіцер зауважив, що однією з найважливіших умов ефективної діяльності поліції по забезпеченню правопорядку та профілактики правопорушень є тісна співпраця і підтримка місцевого населення.
Наприкінці зустрічі дільничний офіцер залишив мешканцям смт. Ямпіль номер свого телефону та графік прийому громадян керівництвом Лиманського  відділення поліції.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner