Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ

 

Законом України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» передбачено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад» в обсязі 2,1 млрд. гривень, головним розпорядником якої визначено Міністерство.
Листом від 06.05.2019 № 7/19.1/7385-19 Міністерство поінформувало об’єднані територіальні громади щодо термінів подання переліків проектів, які планується фінансували за рахунок вказаної субвенції у 2019 році, а також щодо пакету документів, який додається до переліку. Разом з тим, якщо на час подання проектної заявки проектну документацію не було затверджено, об’єднані територіальні громади протягом п’яти робочих днів після її затвердження мали повідомити про це Міністерство та розмістити відповідні документи на офіційному веб-сайті громади.
З огляду на завершення бюджетного періоду Міністерство, як головний розпорядник, просить відповідно до наказу Мінрегіону від 05.04.2016 № 82 (зі змінами) розмістити відповідні документи на офіційному веб-сайті громади та поінформувати Міністерство в термін до 19 грудня 2019 року.
Додаток:
Контакти працівників Мінрегіону, які є відповідальними за координацію роботи з об’єднаними територіальними громадами щодо використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner