Вітання міського голови з Днем Збройних Сил України!

 

Вельмишановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України, військовозобов’язані та активісти волонтерського руху Лиманської громади! 
Шановні захисники Української держави! Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від мене особисто прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом — Днем Збройних Сил України! 
6 грудня стало загальнонаціональним святом у нашій державі, адже саме у цей складний час для України ми усвідомили: фундаментом сильної держави є її сильна армія. У цей день ми шануємо усіх, хто захищає Україну від ворога, піклується про безпеку та обороноздатність нашої держави! День Збройних Сил України увібрав у себе козацький характер, міць духу українського воїна та чисту, щиру любов до Батьківщини. Адже саме завдяки цьому незламні та хоробрі військовослужбовці нашої країни стримують натиск на демократичні цінності вільного вибору, а Україна залишається суверенною незалежною державою! 
Лиманщина ніколи не забуде своїх сміливих синів, які не пошкодували власного життя задля миру на українській землі: Сергій Карпо, Генадій Запара, Володимир Бражник, Ростислав Проньков, Олексій Кудрявцев. Пам’ять про всіх жертв підступної, неоголошеної війни завжди буде болем лунати в наших серцях. 
Кожного дня, не боячись дивитись війні в очі, військовослужбовці з усіх куточків країни, крок за кроком, виборюють спільну українську мрію — жити в неподільній, суверенній державі. Тисячі хлопців та дівчат, серед яких і лиманці, зі зброєю в руках демонструють ворогу силу української єдності, відстоюючи свободу своєї Батьківщини. 
Прийміть слова щирої вдячності за те, що стали на захист рідної країни та кожного українця! Нехай вас завжди супроводжує удача, добрі надії та незламна віра, а гідність, шляхетність та милосердя стоять за кожним вашим рішенням! Нехай рідні та близькі пишаються вами, дарують турботу та завжди чекають вас додому! Міцного здоров’я вам, шановні захисники! 
Зі святом!

Міський голова                    Петро Цимідан

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner