Весняна кампанія аграрного фонду

 

ПАТ «Аграрний фонд» розпочинає весняну кампанію з продажу мінеральних добрив українського виробництва, пропонує гнучку систему ціноутворення, індивідуальний підхід до потреб клієнтів та розгалужену систему дистрибуції.
В асортименті ПАТ «Аграрний фонд» в наявності такі мінеральні добрива: аміачна селітра, карбамідно-аміачна суміш (КАС), карбамід, вапняково-аміачна селітра (ВАС).
ПАТ «Аграрний фонд» має розгалужену мережу складів зберігання з покриття всієї території України, отже, оформити покупку можна як в центральному офісі, так і в одному з регіональних відділень. http://agrofond.gov.ua/about/representatives/.
Аграрний фонд надає перевагу співробітництва з малими та середніми агропідприємства, оскільки основна місія державного підприємства - підтримка національного виробника.  З метою якісного забезпечення сільськогосподарських товаровиробників добривами ПАТ «Аграрний фонд» пропонує одночасне укладання форвардного контракту і договору на придбання мінеральних добрив. Клієнтам, які укладають форвардний контракт з ПАТ «Аграрний фонд» на зерно врожаю 2018 року, надаються знижки та переваги при укладенні договору на купівлю мінеральних добрив.
Контактна особа відділу департаменту розвитку середнього та малого бізнесу ПАТ «Аграрний фонд» у Запорізькій області (69600, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 152-В, офіс 409), тел./факс (0612) 62-04-31, моб.тел. (067) 328-65-43, e-mail: zp@agrofond.gov.ua.
Детальніше дізнатися про умови продажу мінеральних добрив та акційні пропозиції, а також оформити заявку онлайн ви можете на спеціальній сторінці http://mindobryva.agrofond.gov.ua

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner