з нагоди Дня працівників сільського господарства України

 

Шановні працівники сільського господарства Лиманської громади, вельмишановні ветерани галузі!Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!     
Добрі, талановиті, працелюбні люди живуть на лиманській землі: з давніх-давен Лиманщина сповідує міцні сільськогосподарські традиції українців, місцеві аграрії демонструють видатні досягнення у виробництві та підтримці стабільного економічного благополуччя Лиманської громади! Від результатів вашої діяльності значною мірою залежить добробут нашої громади, процвітання України. 
Шановні хлібороби, механізатори, тваринники, організатори агропромислового виробництва та усі, для кого любов до рідного краю та шана до родючої землі не лише слова!Дякую кожному за дбайливе ставлення до джерела природного багатства громади! Завдяки вашим працьовитим рукам колоситься золотиста нива Лиманщини та розвивається сільське господарство. 
У ваше професійне свято прийміть слова подяки за вашу нелегку працю та щирі побажання, аби і надалі ниви Лиманщини рясно колосились, усі плани втілювались у життя, а врожаї були лише щедрими! Нехай природні стихії обходять стороною, а ваші родини живуть у добробуті та при доброму здоров’ї! 

Міський голова                        Петро Цимідан
 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner