ДОТАЦІЇ - НА СЕЛО!

 

Відповідно до вимог Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року № 107 суб’єктам господарювання, які є юридичними особами необхідно у термін до 1 квітня (станом на 1 січня) поточного року підготувати заявку та пакет документів, зазначений у пункті 8 та направити до Міністерства аграрної політики та продовольства України.
Мінагрополітики звертає увагу на відповідність чисельності поголів’я корів, зазначених у формі 24-СГ та кількість ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку поголів’я корів станом на 1 січня поточного року.
Для одержання державної підтримки до Мінагрополітики подаються заявки за такими напрямами:
-    дотація за утримання корів;
-    часткове відшкодування вартості племінних тварин, сперми та ембріонів;
-    часткове відшкодування вартості будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів, доїльних залів,  підприємств з переробки сільськогосподарської продукції..
В електронному вигляді (скановані копії усіх документів) на  e-mail: info@minagro.gov.ua та у  паперовому вигляді за адресою 01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24. Документи, надіслані на інші електронні адреси не будуть зареєстровані в системі електронного документообігу міністерства.
Просимо провести цю роботу, згідно зазначених термінів.
За питаннями та роз’ясненнями звертатися до управління агропромислового розвитку Лиманської міської ради за телефоном 4-11-43 або 066-168-96-90

Управління агропромислового розвитку Лиманської міської ради

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner