Профорієнтація старшокласників

Навчаючись у випускних класах кожен підліток стикається з проблемою вибору професії. Вибір майбутньої професії - це дуже важливий крок, адже обравши своє ремесло, людина зазвичай присвячує йому своє життя.

Саме тому щоб сприяти професійному самовизначенню учнів 9-11 класів на минулому тижні фахівці Лиманського міського центру зайнятості провели профорієнтаційний урок у Рубцівські ЗОШ. Начальник відділу активної підтримки безробітних  Анна Костенко ознайомила школярів з інформацією про ринок праці та варіанти розвитку кар’єри у різних галузях,також розповіла про безкоштовний додаток на системі Android програму «Центр профорієнтації»,  завдяки якому учні можуть поринути у світ професій , пройти он-лайн тестування та  скористатися інформацією про навчальні заклади та онлайн-освіту.
Випускники були задоволені такою зустріччю, адже проведений захід допоміг їм розкрити увесь прихований потенціал та переконатися , що зробивши правильний вибір вони матимуть можливість самореалізуватися та отримувати задоволення від своєї праці.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner