22 жовтня 2019 року відбулось офіційне відкриття 3-ох проектів - переможців, реалізованих в межах конкурсу проектів місцевого розвитку

 

в межах місцевої програми “Громадський бюджет Лиманської ОТГ на 2017-2020 роки”, а саме: 
- “Дитячий майданчик дітям ДНЗ № 7 “Веселка” - придбали та встановили обладнання для дитячого майданчика;

 

- «Дитячі ніжки по рівненькій доріжці!» - в ДНЗ №2 облаштували доріжки та ігровий майданчик тротуарною плиткою;

 

- “Освітлення спортивного майданчика та зони відпочинку на території НВК-гімназія” - встановили опори з вуличними світильниками. 

 

Реалізовані проекти були закріплені за розпорядником бюджетних коштів міської ради -   Управлінням освіти,  молоді та спорту Лиманської міської ради.    
Всі проекти спрямовані на забезпечення дітей всіма необхідними сучасними умовами для зростання та розвитку майбутнього покоління.  Діти отримали умови для того, аби корисно та цікаво проводити вільний час. Проекти вдалось реалізувати завдяки злагодженій роботі авторів проектів, ініціативним групам та реалізаторам проектів.     Переможців привітали Перший заступник міського голови Ю.А. Драч, керуючий справами міської ради Р.О. Малий, Голова Координаційної ради О.І. Мікулін  начальник Управлінням освіти,  молоді та спорту міської ради Н.М. Діденко, начальник відділу інвестиційної діяльності виконавчого комітету міської ради Н.О. Авдєєнко.   
За організаторські здібності, креативні ідеї, творчий підхід та виявлену ініціативу Драч Ю.А. та Малий Р.О. відзначили подяками від міської ради,  авторів проектів та ініціативні групи, також за активну професійну діяльність, плідну співпрацю та вагомий внесок в організацію і реалізацію проектів Мікулін О.І. відзначив подякою Управління освіти, молоді та спорту.
Відкриття проектів видалося яскравим, насиченим емоціями з хвилюючою атмосферою. 
Дітлахи та дорослі залишилися задоволені виконаною роботою. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner