Лиманщина відсвяткувала 75-ту річницю визволення України від фашистських загарбників

 

Міські заходи розпочались о 10:00 — біля меморіалу “Батьківщина-мати” та біля пам’ятного знаку визволителям Лиманщини зібрались ветерани війни, представники влади та залізничних підприємств міста, разом із молоддю віддали данину поваги усім загиблим у страшні роки війни.
Перший заступник міського голови Юрій Драч та заступник міського голови Володимир Фесенко звернулись до присутніх: вони нагадали про страшні роки окупації, які пережила Лиманщина. Два рази на нашій землі пролягав фронт, знищуючи красу нашого краю, вбиваючи людей. У скарбницю загальної, великої перемоги над фашистськими поглядами, зробили свій внесок й лиманці. “Ми пишаємося вами, герої, та завжди будемо пам’ятати ваш подвиг!” - сьогодні слова подяки ветеранам за вільне від фашизму життя лунають по всій країні. 
Також, до присутніх звернулась Людмила Морозова — голова міської організації ветеранів: “Сьогодні ми згадуємо добрим словом воїнів, які до останнього подиху захищали нас, своїх земляків та загинули смертю хоробрих. Нехай пам’ять про кожного героя живе на сторінках нашої історії, нехай мужність та самовідданість наших земляків стане зразком для молодого покоління українського воїна. Здоров’я та благополуччя українському захиснику!”
Присутні провели хвилину мовчання в пам’ять загиблих героїв. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner