День відкритих дверей центру зайнятості

 

25 жовтня 2019  в  Лиманському  міському центрі зайнятості пройшов День відкритих дверей центру зайнятості. 
Заступник директора центру зайнятості Ольга Музика проінформувала  безробітних  про перспективи працевлаштування на ринку праці Лиманщини, про актуальні вакансії, основні послуги державної служби зайнятості. 
Завідувач сектору профорієнтації розповіла присутнім про те, як служба зайнятості допомагає громадянам у пошуку роботи,  провівши екскурсію центром зайнятості ознайомила їх  із призначенням функціональних секторів центру. Особливу увагу завідувачка звернула на електронні сервіси служби зайнятості, які на сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання соціальних послуг громадянам. Присутні розглянули   «Електронний кабінет шукача роботи»,  завдяки  якому прискорюється доступ клієнтів до послуг та надається можливість отримати необхідну інформацію у дистанційному форматі. До уваги запрошених були представлені чотири мобільні онлайн-додатки: «Центр розвитку підприємництва», «Центр професійної орієнтації», «Довідник послуг та пільг учасника АТО», «Донецький центр професійно-технічної освіти служби зайнятості України», які  прості та зрозумілі у використанні та  легко встановлюються на мобільні гаджети. 
Учасники заходу отримали інформацію про діяльність «Консалтингового простору» , діючі грантові програми на створення, розвиток та підтримку існуючого бізнесу.    
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner